Njem njem AFN Escape Livre nwere ịma aka na ndịda Tagus

Anonim

Njem AFN Escape Livre Adventure gbadoro ụkwụ na Quinta do Perú, na Vila Nogueira de Azeitão, ebe ụzọ apụ apụ na-amalite, ka dị na Quinta do Perú nkeonwe.

Mgbe oriri, nri ụtụtụ na nkenke, usoro nke mbụ na-aga n'okporo ụzọ ahụ ruo Cabo Espichel. Nossa Senhora do Cabo Sanctuary, nke a kụrụ n'ebe ahụ na echiche na ísì ụtọ nke oké osimiri, na-ekwe nkwa na ọ gaghị emechu atụmanya nke ndị sonyere.

N'ịhapụ maka Sesimbra, na agụụ gị akpọlitelarị, Clube Naval na-eji nri ehihie mee ihe ùgwù ahụ tupu ọpụpụ maka ọkwa nke abụọ.

AFN Adventure Escape efu

Mgbe ụzọ ọhụrụ na-apụ n'okporo ụzọ, mmanya na ubi vaịn na-apụta ìhè na nkwụsị na-esote, isi ụlọ ọrụ Bacalhôa Vinhos de Portugal. N'ebe a, ndị sonyere nwere ike ịga na ụlọ ngosi nka na winery ma detụ nectars kacha mma na mpaghara ahụ.

Njem nlegharị anya nke Dakar

Laghachi na Quinta do Perú, a na-atụ anya ọgba aghara adrenaline ọhụrụ. The ngalaba-mbanye ahụmahụ na pilot Pedro de Mello Breyner, na wheel nke Yamaha YXZ na nke o so na 2018 Dakar.

Ohere bilitere iji nyochaa ntakịrị mpaghara a mara mma, n'oge na-adịghịkwa anya, anyị chere njem nlegharị anya na-emeghe ndị òtù anyị niile, nke ga-abụ ihe echefu echefu, ihe ụtọ na ebe nzukọ iji guzobe kọntaktị na ọbụbụenyi n'etiti ndị njem anyị. Anyị ji n'aka na ị ga-ahapụ njem a nke afọ ojuju na ndenye aha Escape Livre

Luis Celínio, onye isi oche nke Clube Escape Livre
AFN Adventure Escape efu

Site na apịtị ruo n'ụzọ ájá, AFN Escape Livre Adventure na-ekwe nkwa.

Ọzọkwa, Razão Automóvel ga-eso nke a Adventure, dị ka onye mgbasa ozi nke Clube Escape Livre, ị ga-enwe ike ịhụ nkọwa niile site na Instagram anyị.

Kedu ka esi etinye aka?

Ndebanye aha na-efu € 95 maka onye ọ bụla yana € 40 maka ụmụaka dị n'agbata afọ 5 na 12. Gụnyere nri ụtụtụ, nri ehihie, njegharị eduzi, nri nri na nkwado nhazi. Enwere ike ịme ha site na webụsaịtị Clube Escape Livre, ma ọ bụ site na ịkpọtụrụ [email protected] ma ọ bụ 271 205 285 / 967 899 449.

GỤKWUO