Ụlọ ọrụ PSA dị na Mangulde. Ndị ọrụ chọrọ!

Anonim

Emecha afọ 2017 na ngụkọta nke 53,600 nkeji emepụtara, mmụba nke 7.8% tụnyere 2016, kamakwa ọnụ ọgụgụ ndekọ mgbe ị na-agụta afọ anọ gara aga, ụlọ ọrụ PSA dị na Mangualde, na-amalite 2018 na mkpebi imepụta mgbanwe nke atọ na Ahịrị mgbakọ ya, maka imepụta ụgbọ ala azụmahịa ọkụ Peugeot Partner na Citroën Berlingo. A ga-enwe ọrụ ọhụrụ 225, na nhọrọ amalitelarị!

Ụlọ ọrụ PSA, Mangulde

Ná mmalite zubere nanị maka njedebe nke afọ, coinciding na iwebata Partner na Berlingo nnọchi, mmalite oghere nke atọ a gburugburu bụ kpọmkwem n'ihi ihe ịga nke ọma enweta site ugbu a Peugeot Partner na Citroën Berlingo ọgbọ, onye ikpeazụ na-adọ nke A ga-ahụta ịdị adị site na nkeji ndị emepụtara na Mangulde.

Na-echere ndị ga-anọchi Partner na Berlingo

A na-atụ anya na ụdị abụọ a ga-akwụsị mmepụta na October 2018, mgbe a ga-eji ụdị ọhụrụ dochie ha, nke mmepụta ya ga-aga n'ihu na Mangualde.

Ụlọ ọrụ Portuguese, ya mere, kwesịrị iwere ndị ọrụ ọhụrụ 225, ndị usoro nchịkọta ha na-amalite ugbu a ma na-emeghe ndị niile na-aga ime.

Ụlọ ọrụ PSA, Mangulde

Nke a bụ nzọụkwụ ọzọ dị mkpa nke Mangulde 2020, oru ngo nke ụlọ ọrụ na-ejigide ọdịnihu ya. Ọrụ ọhụrụ a na-adabere na mgbanwe nke ụlọ ọrụ mmepụta ihe, nke a na-emeziwanye na ngwaahịa ọhụrụ, nke nwere usoro ọgbara ọhụrụ, nke dị irè na ergonomic, na-eche echiche banyere ọdịmma nke ndị ọrụ ma kwekọọ na ihe achọrọ na ohere nke Ụlọ ọrụ 4.0. .

José Maria Castro Covelo, onye isi PSA Mangulde

GỤKWUO