TT Centenário bụ njem na-apụ n'okporo ụzọ, mana n'ime iwu!

Anonim

Ndị ọka ikpe, ndị ọka iwu, ndị ọka iwu na ndị ọrụ nke Ụlọikpe Mkpegharị nke Coimbra, nke afọ a bụ narị afọ ya, ga-enwe njem pụrụ iche na mpaghara etiti. Ụlọ ikpe mkpegharị TT Centenary nke Coimbra na-ewere ọnọdụ na 26th nke Mee.

Dị ka akụkụ nke ememe ncheta, òtù ahụ nwere ikike, na mmekorita ya na Clube Escape Livre, na-ahazi TT Centenary Court of Appeal of Coimbra, n'ụbọchị ahụ. Mee 26.

Ụlọ ikpe nke TT Centenário nke Coimbra bụ njem nlegharị anya na njem ntụrụndụ nke nwere otu isiokwu: site na 4 × 4 na 4 × 4 SUV nke ndị sonyere, a na-atụ aro ihe omume nke ga-achọpụta akụkọ ihe mere eme nke Infante D. Pedro, Duke 1st nke Coimbra, onye na-ahụ maka nchịkọta na nhazi nke iwu niile na-arụ ọrụ na nke mere ka e nwee iwu Afonsinas, na 1446, koodu mbụ nke usoro iwu obodo.

TT narị afọ

Egwu ndị dị na mpaghara etiti bụ ebe a ga-eme emume ala niile.

Ya mere, na njem nlegharị anya ebe a na-elegharaghị iwu na iwu anya, a na-agbakwunye ihe ọmụma na ntụrụndụ, ọdịdị ala na gastronomy, na-eme njem site na mpaghara ikike nke Relation of Coimbra na-achọ ebe ụfọdụ akara ndụ nwa ọhụrụ. Njem ahụ na-elekwasị anya na "ala nke Duchy nke Coimbra" wee malite n'obodo ụmụ akwụkwọ.

Na mmemme nke TT Centenary Court of Relation of Coimbra bụ nleta na Church of the Palace of S. Marcos / Panteão dos Silvas, nleta na-eduzi na Convento dos Anjos na Castelo de Montemor, nri ehihie na Figueira da Foz, nkwụsị. na Miradouro da Bandeira na n'akụkụ ihe oyiyi nke Infante D. Pedro na D. António Luís de Menezes, na mgbakwunye na mmechi na nri abalị convivial na Adega de Cantanhede.

TT narị afọ

Adventure agaghị efu na 26th nke Mee.

N'ụzọ, ndị sonyere na-esonyere onye ọkọ akụkọ ihe mere eme na prọfesọ Pinheiro Marques, bụ onye na-agbakwụnye ozi na-adọrọ mmasị banyere ebe dị iche iche.

Na ememe nke narị afọ nke narị afọ nke Mmekọrịta nke Coimbra nke anyị malitere, anyị gbalịrị ịmepụta usoro nke ga-egosi ihe anyị bụ, ihe anyị bụ na ihe anyị chọrọ ịghọ. Anyị nwere akụkọ ihe mere eme, ka anyị cheta ya ma hụ ọdịnihu na ya. Anyị ga-eme mmemme njikọ siri ike na mpaghara ikpe, yana Coimbra yana ndị obodo mejupụtara ókèala ahụ. Anyị ga-agbalị ime njem site n'ókèala a, na omenala ụzọ ma ọ bụ ọbụna decentralizing sessions nke a ikpe na anyị ga-akwalite echiche na eke na njirimara n'ókèala nke ikike nke Relation of Coimbra.

Luís Azevedo Mendes, Onye isi ala nke Mmekọrịta nke Coimbra

Nzukọ nke ndị ọkachamara gbasara iwu juputara na ahụmahụ ịkwọ ụgbọala n'okporo ụzọ, gastronomy na ọmarịcha ala!

Ihe omume a na-ejedebe na ụgbọ ala 30 4 × 4 na SUV 4 × 4 na ndebanye aha na-emeghe na Clube Escape Livre, site na email na [email protected] ma ọ bụ site na ekwentị na 271 205 285 ma ọ bụ 967 899 449. ndebanye aha site na Ụlọikpe Mkpegharị. . Kpọtụrụ: Sandra Ramos ([email protected] ma ọ bụ 239 852 951).

GỤKWUO