Onye asọmpi Uber nke ndị ọkwọ ụgbọ ala kwadoro na-abịa

Anonim

Ụlọ ọrụ Spanish Cabify na-enye ọrụ ụgbọ njem kemgbe 2011 ma na-achọ ndị ọrụ na Portugal. Emebere mwepụta a maka Mee 11th.

N'etiti esemokwu dị n'etiti ndị ọkwọ ụgbọ ala tagzi na Uber, ụlọ ọrụ ụgbọ njem ọzọ abanyela, nke na-ekwe nkwa "ịgbanwe usoro mmegharị obodo". Cabify bụ ikpo okwu tọrọ ntọala afọ ise gara aga na Spain, nke na-arụ ọrụ na obodo 18 na mba ise - Spain, Mexico, Peru, Colombia na Chile - na ugbu a na-ezube ịgbasa azụmahịa na Portugal, dị ka ọkwa si kwuo site na weebụsaịtị. . Facebook.

Na omume, Cabify yiri ọrụ dị na Pọtugal. Site na ngwa ngwa, onye ahịa nwere ike ịkpọ ụgbọ ala ma na njedebe kwụọ ụgwọ ahụ. Ọ dị ka ụlọ ọrụ ahụ abanyelarị n'oge ule na ụgbọ ala anọ dị na Lisbon na Porto, na mmalite bụ Wenezde na-esote (11).

A GAGHỊ ỤZỌ: "Uber of petrol": ọrụ na-ebute esemokwu na US

Kedu uru ọ dị karịa Uber?

Ihe kachasị mma bụ eziokwu ahụ bụ na a na-akwụ ụgwọ njem ahụ dị ka kilomita ndị a na-eme njem ma ọ bụghị oge, nke pụtara na ọ bụrụ na okporo ụzọ, onye ahịa agaghị ahapụ ya ka ọ ghara ịla n'iyi.

GỤỌ KWESỊRỊ: Google na-atụle ịmalite ọrụ maka Uber

Mgbe ọ na-agwa Dinheiro Vivo okwu, Carlos Ramos, onye isi oche Taxi Federation Portuguese, na-arụ ụka na ntinye Cabify n'ahịa Portuguese adịghị akpata nsogbu ọ bụla maka ndị ọkwọ ụgbọ ala Portuguese, n'ihi na ọ bụ ọnọdụ na-enweghị ihe jikọrọ ya na Uber. Carlos Ramos na-ekwu, "Ọ bụrụ na ntinye Cabify na Portugal bụ otu ahịrị dị na Spain, ebe ha na-eji ụgbọ ala nwere ikike na-arụ ọrụ, ọ nweghị nnukwu nsogbu nye anyị."

Isi mmalite: ego ndụ

Soro Razão Automóvel na Instagram na Twitter

GỤKWUO