Дали сакате да ги знаете моделите CUPRA? Можете да го направите тоа во Амореирас

Anonim

Доколку веќе некое време сакате да ги видите моделите на CUPRA и се уште не сте имале можност да го посетите CUPRA Corner, тогаш овој настан е за вас.

Помеѓу 7-ми ноември и 15-ти декември, младиот шпански бренд ќе биде во Un_Store во трговскиот центар Amoreiras во Лисабон.

Целта е да се објават нивните модели, вклучувајќи ги и сосема новите CUPRA Formentor и Leon Sportstourer кои веќе ги тестиравме на видео.

CUPRA Amoreiras Референци

Повеќе од прикажување автомобили

Покрај објавувањето на CUPRA Formentor, Leon Sportstourer и Ateca 2020 во Un_Store, шпанскиот бренд исто така планира да го искористи тој простор за да одговори на прашања поврзани со вредностите, дизајнот, технологијата и иновациите на брендот.

Претплатете се на нашиот билтен

За овој настан, Тереза Ламеирас, директор за маркетинг и комуникација во SEAT Португалија, рече: „Со посета на Un_Store, сите заинтересирани страни ќе можат да закажат тест возења за да дознаат повеќе за нашата палета“.

Cupra Formentor 2020 година

Понатаму, од 7ми ноември до 15ти декември ќе може да се учествува на натпреварот „Un_Store by CUPRA“. Учесниците можат да освојат викенд на воланот на CUPRA со две ноќевања во шармантен хотел.

Што се однесува до деновите кога ќе можете да ги погледнете моделите на CUPRA, еве ги датумите за нивна изложба:

  • 7-ми до 12-ти ноември: CUPRA Ateca 2020 година;
  • 13-30 ноември: CUPRA Formentor;
  • 1-7 декември: CUPRA Leon Sportstourer;
  • 8-15 декември: CUPRA Formentor.

Прочитај повеќе