Не, ова не е Aston Martin One-77!

Anonim

Можеби ќе може да ги измами и најотсутните, но јасно е дека ова не е посакуваниот Aston Martin One-77. Станува збор за Hyundai Genesis Coupe 2.0T од 2010 година!

Не е дека Hyundai Genesis Coupé е лош автомобил, бидејќи не е, но сопственикот на овој автомобил, кој сега е на продажба, решил да се вооружи во Пикасо на тјунинг и да го направи својот Hyundai идентичен со супер на британската марка. Спортска кола. Се разбира, сето ова беше неуспешен обид, а причината зошто ова го велам е на повидок...

Hyundai-Genesis-Coupe-E1[2]

Единствената веродостојна сличност се наоѓа во предниот дел на автомобилот, поточно во оние непогрешливи доводи за воздух од страните на браникот и фаровите. Иако навистина не се исти, ова се елементите кои најмногу наликуваат на Aston Martin One-77.

Според огласувачот, овој автомобил веќе има освоено неколку трофеи поради „прекрасните“ естетски и составни модификации на кои беше подложен (замислувам…). Доколку случајно има некој заинтересиран за ова уметничко дело, да ни каже дека сопственикот бара 19.000 долари, нешто повеќе од 15.000 евра. Ах! Но, внимавајте, продавачот тврди дека фер цена што треба да се плати за овој Hyundai би била околу 21.000 долари. Заинтересираните страни можат да застанат.

Hyundai-Genesis-Coupe-E2[2]
Hyundai-Genesis-Coupe-E8[2]
Hyundai-Genesis-Coupe-E7[2]
Hyundai-Genesis-Coupe-E4[2]
Hyundai-Genesis-Coupe-E5[2]
Hyundai-Genesis-Coupe-E6[2]

Текст: Тиаго Луис

Прочитај повеќе