Volkswagen: handlingsplan presentert for Euro 5 dieselmotorer

Anonim

Volkswagen-konsernet presenterte handlingsplanen for å løse dagens situasjon angående utslipp i kjøretøyer utstyrt med en Euro5-dieselmotor.

Handlingsplanen forutsetter at Volkswagen og de andre berørte konsernmerkene i oktober vil presentere den tekniske løsningen og tiltakene som skal iverksettes for de kompetente myndighetene. Denne løsningen vil også bli brukt på alle kjøretøy som ennå ikke er registrert, som allerede vil bli levert til kunder i henhold til reglene

nåværende miljø

RELATERT: Volkswagen: "Euro6-motorer oppfyller lovkrav"

Erkjente problemer påvirker ikke sikkerheten til de aktuelle kjøretøyene, og utgjør heller ingen fare for trafikken med motorvogner. Hvert av konsernets merker vil beleiligvis aktivere en Internett-side i Portugal med informasjon om kjøretøyene som dekkes (inkludert listen over "chassis" for de aktuelle modellene), der kundene kan holde seg orientert om utviklingen i denne situasjonen.

I mellomtiden bekreftet Volkswagen AG at 94 400 kjøretøyer av merkene distribuert av SIVA er dekket i Portugal: 53 761 for Volkswagen og Volkswagen nyttekjøretøy, 31 839 Audi og 8 800 Škoda. SIVA bekrefter på nytt at alle nye kjøretøy som skal selges i Portugal overholder lovkrav og gjeldende miljøstandarder.

Kilde: SIVA

Sørg for å følge oss på Instagram og Twitter

Les mer