Armando Carneiro Gomes tar over ledelsen av Opel Portugal

Anonim

Armando Carneiro Gomes ble utnevnt til 'Country Manager' for Opel Portugal. Med en lang karriere i lederroller i ulike områder av selskapet, inkludert i utlandet, overtar Carneiro Gomes ansvaret for den portugisiske driften av Opel 1. februar.

Hvem er Armando Carneiro Gomes?

Armando Carneiro Gomes, medlem av GM Portugals stab siden 1991, har en grad i maskinteknikk fra Instituto Superior de Engenharia i Lisboa og en doktorgrad i Executive Management fra Universidade Católica. Hans profesjonelle karriere inkluderer lederroller innen områdene Materials, Industrial Engineering, Process Engineering og Production. I 2001 ble han utnevnt til direktør for Human Resources ved GM Portugal. Mellom 2008 og 2010 var han Iberian Human Resources Director for GMs kommersielle divisjoner (Opel og Chevrolet). I februar 2010 tiltrådte han stillingen som kommersiell direktør i Opel Portugal, som han har hatt til dags dato. Carneiro Gomes er gift og har fem barn.

Opel vil ta i bruk et organisatorisk rammeverk som ligner det som har blitt brukt med suksess av Groupe PSA i flere år. I denne forstand vil både kommersielle operasjoner i Portugal og Spania styrke båndene for å identifisere felles prosesser som kan optimaliseres og harmoniseres, spesielt innenfor områder med "backoffice"-aktivitet. Opel-organisasjoner i hvert land vil forbli uavhengige, og de operasjonelle strukturene vil bli inkludert i en iberisk "klynge".

Hvis ikke, la oss se på noen av nyhetene som preget de siste månedene:

  • Opel taper 4 millioner euro per dag. Carlos Tavares har løsningen
  • Opel på PSA. De 6 nøkkelpunktene for fremtiden til det tyske merket (ja, tysk)
  • PSA returnerer til USA med Opel-kunnskap
  • Ptil ønsker refusjon for GMs salg av Opel. Hvorfor?

«I en bredere sammenheng ønsker vi å finne de beste midlene for å møte det våre kunder, nåværende og fremtidige, forventer av oss. Vi ønsker å bli mer smidige og mer konkurransedyktige. Vi kommer til å jobbe sammen med våre forhandlere for å skape innovative måter å nå disse målene på», sier Armando Carneiro Gomes.

«Vi vil kunne garantere differensierende tjenester. Det vil være et av våre store formål», avslutter den nye sjefen for Opel Portugal. Et merke som har sett store endringer i hele strukturen de siste månedene.

João Falcão Neves, ansvarlig for den portugisiske driften av Opel de siste fem årene, bestemte seg for å forlate selskapet.

Les mer