Nye Volvo S90 og V90 får R-Design-versjoner

Anonim

Nye sportsversjoner kompletterer Volvo 90-serien.

Volvo avduket de nye R-Design-versjonene av nye S90 og V90. Med et sportsligere chassis og noen endringer i eksteriør- og interiørdesign, lover disse versjonene «mer energisk kjøring» og sportsligere linjer. For Björn Annwall, visepresident for Volvos markedsavdeling, er de to modellene "sportigere, med en mer "responsiv" kjøring og en stil som tydelig krever ytelse. "R-Design-versjonene tilfører noe til 90-serien vår," sier han.

Volvo S90 R-design Studio
Nye Volvo S90 og V90 får R-Design-versjoner 19557_2

SE OGSÅ: Volvo vil selge 1 million elbiler innen 2025

R-Design-versjonene inkluderer en ny frontspoiler med karosseriintegrerte tåkelys, differensiert frontgrill og sorte lister foran og bak. Disse versjonene inkluderer også redesignede 5-eikers hjul. Innvendig har vi et sett med differensierende detaljer som ny trim, også inkludert på pedaler og gulvmatter, seter med en sporty kontur, et spesielt ratt og en ny lyspakke.

Priser for hjemmemarkedet vil bli offentliggjort om kort tid. Vær oppmerksom på at de nye S90 og V90 (standard) vil være til salgs for en pris fra €53.837 for sedan-varianten og fra €56.710 for stasjonærversjonen. I følge merket er mer enn 15 tusen enheter allerede bestilt totalt.

Volvo V90 R-Design Studio
Nye Volvo S90 og V90 får R-Design-versjoner 19557_4

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Les mer