Nissan X-Trail forvandlet til et "beist" for offroad

Anonim

Nissan avduket sitt siste «engangsprosjekt», en belteutstyrt Nissan X-Trail.

Det kalles Rogue Trail Warrior Project og det vil være en av Nissan-modellene som vises på New York Motor Show, som åpner dørene i dag. I likhet med det den hadde gjort med Desert Warrior, har Nissan gjort sin X-Trail – markedsført i USA som Nissan Rogue – til et mer dyktig terrengkjøretøy.

Nissan X-Trail

For å gjøre dette byttet Nissan ut de fire hjulene med det de kaller Dominator Tracks, et sett med belter som måler 122 cm i lengde, 76 cm i høyden og 38 cm i bredden, laget av selskapet American Track Truck Inc. Denne nyheten tvang, naturligvis , til suspensjonsmodifikasjoner.

SE OGSÅ: Raul Escolano, mannen som kjøpte en Nissan X-Trail via Twitter

Dessuten, i mekaniske termer, fortsetter 2,5-litersmotoren med 170 hk kraft å leve under panseret, kombinert med en standard X-Tronic CVT-girkasse.

Nissan X-Trail forvandlet til et

Dette terrengpreparatet inkluderer også et beige vinylklistremerke i militærstil på karosseriet i beige toner, gulaktige vinduer og optikk, et sett med LED-lys, slepekrok foran og en oppbevaringsramme på taket.

«Denne nye Rogue Trail Warrior legger til en ny dimensjon til familieeventyr. For alle som ønsker å skille seg ut fra mengden i løpet av en dag på stranden eller i ørkenen, er dette det perfekte kjøretøyet.»

Michael Bunce, visepresident for produktplanlegging, Nissan Nord-Amerika

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Les mer