Slik ser et ekte drag-racer-dekk ut

Anonim

Det er allerede på New York Motor Show vi skal bli kjent med Dodge Challenger SRT Demon. I denne siste videoen (en til...), avslører Dodge enda en hemmelighet for en kanontid på 1/4 av en mil.

limt til gulvet . Så mye som mulig er det slik Dodge ønsker å beholde sin nye Challenger SRT Demon. For dette formål henvendte Dodge seg til japanske Nitto for å utstyre Challenger SRT Demon med det vi kan kalle wrinklewall glatte dekk.

IKKE Å GÅ GLIPP AV: Dodge Challenger SRT Hellcat: Amerikansk muskel på frifot i byen

Ved å "vri" i avreiseøyeblikket, som du kan se på bildet ovenfor, gir veggene til denne typen dekk – designet spesielt for dragracing – mer trekkraft i den innledende fasen av akselerasjonen. Med økningen i turtall går dekkene gradvis tilbake til normal tilstand. Men dette vil ikke være det eneste trikset for å forbedre ytelsen på 1/4 mil.

Videre er Challenger SRT Demon også den første produksjonsbilen med en fabrikk Transbrake-motor. Men hva er Transbrake?

Når den er aktiv, lar denne mekanismen som brukes i automatgir, føreren øke motorens turtall med bilen stoppet, før start, uten å måtte ha en fot på bremsen og den andre på gasspedalen. Dodge garanterer 30 % raskere reaksjonstider.

For ikke å snakke om den forutsigbare økningen i effekt på 707 hk og 880 Nm til Challenger SRT Hellcat for tall som burde overgå 800 hk. SRT-demonen lover!

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Les mer