Audi A3 Limousine, en snaps for ungdom og bedrifter

Anonim

Audi har allerede startet markedsføringen av den nye Audi A3 Limousine i Portugal. Alle kvalitetene vi vet om merkets andre salonger, men i skala, kall den mini-A4.

Audi A3 Limousine startet sin kommersielle reise i Portugal forrige uke. Foreløpig kun tilgjengelig i versjoner utstyrt med 2.0 TDI-motor med 150 hk, og bensinvarianter med 1.4 TFSI-motor med 140 hk og 1.8 med 180 hk.

Den mest ettertraktede av bedrifts- og privatflåter er 1.6 TDI med 105 hk, utstyrt med sekstrinns manuell girkasse og er kun tilgjengelig for levering i desember. Den nye 110hk-versjonen av den velkjente 1.6 TDI vil først nå Sportback-versjonen innen slutten av året, men skal kun være tilgjengelig på Audi A3 Limousine i løpet av 2014, fortsatt uten offisiell dato.

Audi a3 limousine pris

En modell som SIVA har store forhåpninger til. Importøren tror at Audi A3 Limousine kan komme til å konkurrere med Sportback (5-dørs) versjonen av A3 når det gjelder salgsvolum.

Merket mener at blandingen av ungdommelig og premium utseende med kroppsformen kan være av interesse for et bredt spekter av kunder. På den ene siden unge par som ønsker en familie av moderate dimensjoner uten å gi opp verdier som eksklusivitet og design. Og på den andre, bedrifter, som i tider med redusert budsjett for flåter, kan ha denne modellen som en mulighet å ta hensyn til, uten store tap i forhold til image. Vi snakker om fem tusen euro mindre for for eksempel en Audi A4 med kompatibel motor og utstyr.

Komplett test av denne modellen, snart her hos Ledger Automobile.

Tekst: Guilherme Ferreira da Costa

Les mer