Dodge Challenger SRT Demon: War Declared on Rubber

Anonim

Denne korte Dodge-filmen slår seg sammen med mange andre videoer som foregriper den nye Challenger SRT Demon. Vi kan ikke vente!

Amerikanske sportsbiler passer kanskje ikke alle, men det er noe med modeller fra «Uncle Sam land» som vi ikke kan ignorere: denne åpen krigføringsånd på gummi.

Når den er offisielt utgitt, kan Dodge Challenger SRT Demon meget vel være den kraftigste produksjonsmuskelbilen noensinne. Modellen som fungerer som base, Challenger SRT Hellcat, leverer «fine» 707 hk kraft og 880 Nm dreiemoment, fra en HEMI motor på 6,2 liter.

IKKE Å GÅ GLIPP AV: Dodge Challenger SRT Hellcat: Amerikansk muskel på frifot i byen

I tillegg til kraftøkningen, jobber Dodge-ingeniører med en mer avansert girkasse og et nytt lanseringskontrollsystem som lover å gjøre Challenger SRT Demon til en ekte dragracing-maskin. Men mer enn det... tåle de mest ekstreme krav uten å forlate.

Presentasjonen av Dodge Challenger SRT Demon er planlagt til New York Motor Show, som starter 12. april. Inntil da vil Dodge helt sikkert fortsette å vekke appetitten vår med flere teasere. Dette er en av dem:

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Les mer