Nye Ford Mondeo kommer til Europa i oktober

Anonim

To år har gått siden introduksjonen av nye Ford Mondeo. Det er imidlertid først i oktober at den kommer til Europa. Sent, men med fornyede argumenter.

Faktisk er ikke den nye Ford Mondeo en ny modell, men snarere en svært grundig oppdatering av den kommersielle versjonen. Med nye motorer, fornyet interiør og oppdatert design er krydderne på plass for at nye Ford Mondeo skal møte hard konkurranse fra D-segmentet.

FORD MONDEO 2015 7

Det store flaggskipet til denne Ford Mondeo vil være motorene, med inkludering av den prisvinnende 1,0 liters Ecoboost-motoren (den samme som Ford Fiesta og Focus) med 125 hk, 1,6-liters dieselmotoren med 115 hk og en hybridversjon, som blir den første av Ford i Europa. Bensintilbudet vil bli komplettert av 1,5-liters og 2-liters Ecoboost-motorer, mens Diesel-tilbudet vil inneholde 2-liters TDCi i 163hk-varianten. Til bekreftelse er 2,2 TDCi på 200hk.

SE OGSÅ: Hennessey Venom F5: kandidat for den raskeste bilen på planeten

FORD MONDEO 2015 8

Hybridversjonen vil bruke en 2 liters bensinmotor og en elektrisk motor. Ford avanserer kun med nivået av CO2-utslipp: 99 g/km. Med Trend og Titanium utstyrsnivåer, mer teknologisk innhold i interiøret og en mer forseggjort design, håper Ford å nærme seg og konkurrere med segmentets premiumtilbud.

Lanseringen er bekreftet for oktober, under Paris Motor Show.

Nye Ford Mondeo kommer til Europa i oktober 22426_3

Les mer