Bak kulissene til produksjonen av den nye Honda Civic

Anonim

Den nye Honda Civic, som skal avdukes på bilutstillingen i Paris, er allerede i produksjon på Swindon-fabrikken i Storbritannia.

Den 10. generasjonen av den japanske hatchbacken ble nylig presentert av Honda, et resultat av en enestående investering fra merket. Den nye modellen er resultatet av det mest intense forsknings- og utviklingsprogrammet i Civics historie, og forskjellene i forhold til den forrige versjonen er åpenbare: større dimensjoner, vektreduksjon og et revidert utvalg av motorer – du vet alt i detalj det endres på den nye Honda Civic her.

SE OGSÅ: Honda patenterer 11-trinns trippelclutch girkasse

I alt ble det brukt mer enn 200 millioner dollar på renoveringsarbeid ved Swindon-fabrikken i Storbritannia, hvor den nye modellen skal produseres. Og i motsetning til hva du kanskje tror, er ikke all prosessen utført av roboter: mye av konstruksjonen/monteringen av Honda Civic gjøres for hånd av teknikerne til merket, som du kan se i videoen nedenfor. Honda Civic vil bli solgt i over 70 land og kommer til europeiske markeder allerede neste år.

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Les mer