SEAT sammen med Portugals mest innflytelsesrike kvinner

Anonim

SEAT vil være til stede ved prisutdelingen av prisen mest innflytelsesrike kvinner i Portugal, organisert av Executive, som har som mål å skille portugisisk kvinnelig talent, fortreffelighet og entreprenørskap.

Det er aldri for mye å vise gründer- og lederånden i Portugal, i dette tilfellet de mest innflytelsesrike kvinnene i landet, og fremheve deres profesjonelle vei og måten de bestemmer nåværende trender og påvirker de neste generasjonene. Derfor støtter SEAT dette initiativet fra Executive, som bidrar til å forbedre vår forretningsmessige, kunstneriske og vitenskapelige struktur.

Teresa Lameiras, markeds- og kommunikasjonsdirektør i SEAT Portugal.

For å avgjøre hvilke som er de mest innflytelsesrike kvinnene i Portugal, gjennomføres en landsomfattende studie, som måler deltakernes innflytelse gjennom en objektiv metodikk, som tar hensyn til deres karriere; bilde- og medietilstedeværelse; anerkjennelse av sine jevnaldrende; sosial, politisk og forretningsmessig innvirkning; samt dens ressurser og økonomiske kapasitet.

SEAT vil også være tilstede med Ateca , en av de sterke innsatsene til det spanske merket for det stadig mer dominerende SUV-segmentet.

Prisen for mest innflytelsesrike kvinner i Portugal finner sted 12. april 2018 på Palácio Foz i Lisboa.

Les mer