Aston Martin Rapide S 2013 avduket

Anonim

"Vi vil ha mer kraft i Rapide", sa Aston Martin-kunder... Redd for å lide ekstremt "verdifulle" tap, har det britiske luksusmerket nettopp avduket Aston Martin Rapide S.

Det er klart at historien om fødselen til denne Rapide S ikke var helt slik... De ansvarlige for Aston Martin hadde god fornuft til å lansere en mer "eksplosiv" versjon av Rapide på markedet for å glede sine trofaste følgere. Den kraftige V12-bensinmotoren med 477 hk og 600 Nm dreiemoment har fått ny appetitt med økningen i effekt til 558 hk og 620 Nm maksimalt dreiemoment. Er det, eller ikke, en veldig appetittvekkende «boost»?

Aston Martin Rapid S

Denne adrenalininjeksjonen vil tillate Rapide S å øke 0,3 sekunder i 0-100 km/t-løpet sammenlignet med den "normale" Rapide, dvs. at den går fra 0-100 km/t på 4,9 sekunder. Men det er ikke bare i akselerasjon man merker forbedringene, også i toppfart var det en økning på 3 km/t (306 km/t). Forbruksmessig har Rapide S et snittforbruk på 14,1 l/100 km og CO2-utslippet er redusert fra 355 g/km til 332 g/km.

Designmessig har ingenting vesentlig endret seg, og fremhever kun den nye grillen og bakspoileren. Alternativt er Carbon Exterior Pack tilgjengelig, som kommer med frontdiffusor, detaljer om baklysene, bakre diffuser og karbonfiberspeildeksler. Vi aner ikke hvor mye denne «vitsen» vil koste, men det som er sikkert er at Aston Martin Rapide S kommer på markedet i februar.

Aston Martin Rapid S
Aston Martin Rapid S
Aston Martin Rapid S
Aston Martin Rapid S
Aston Martin Rapid S
Aston Martin Rapid S

Tekst: Tiago Luís

Les mer