Dodge Challenger SRT Demon vil bruke klimaanlegg for å avkjøle motoren

Anonim

Dodge ønsker å øke ytelsen til den nye Challenger SRT Demon, selv på de varmeste dagene.

Siden begynnelsen av måneden har vi fulgt Dodges uttømmende forhåndsvisning av den nye Challenger SRT Demon. Skyld på det amerikanske merket, som insisterer på å presentere "dropperen" en rekke nyheter fra sin nye Challenger SRT Demon. En av dem er dette nye motorkjølesystemet, et system som er noe annerledes enn det vanlige.

Som vi vet er ekstrem varme ytelsens fiende. For å få de beste tidene på dragstripen er det nødvendig å sikre tilstedeværelse og helse til alle hester. Så når vi velger Demon Drag-modus, vil motorens kjølesystem få verdifull hjelp fra klimaanlegget. Kald luft som ellers ville komme inn i kupeen tappes for å redusere motortemperaturen.

IKKE Å GÅ GLIPP AV: Dodge Challenger SRT Hellcat: Amerikansk muskel på frifot i byen

Ifølge Dodge gjør denne løsningen det mulig å redusere temperaturen til 7º celsius og følgelig trekke ut maksimal kraft fra motoren. Apropos kraft, og med tanke på kjølebehovet, bør denne, mistenkes det, med stor margin overgå 717 hk (707 hk) til Challenger SRT Hellcat (uthevet), modellen den er basert på. Se den nye teaseren nedenfor:

Dodge Challenger SRT Demon vil (endelig!) bli avduket 11. april på New York Motor Show.

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Les mer