Subaru WRX STI: dette er de første bildene

Anonim

Subaru WRX STI har en verdenspresentasjon planlagt til Detroit Motor Show, men en uke før Motor Show og som tradisjonen tilsier, dukker de første bildene av modellen opp på internett.

Subaru WRX ble lansert sent i 2013 på Los Angeles Motor Show og fikk både positive og negative reaksjoner. Subaru-fansens krav om en modell med mer sjel og rase ser nå ut til å se lys i enden av tunnelen, med Subaru WRX STI som dukker opp med et tradisjonsrikt utseende. Men bare tiden vil vise om denne Subaru WRX STI faller i fordelene til Subaru-tilhengere, én ting er sikkert: hvis den mer beskjedne versjonen vet hvordan den skal «årsake kaos», lover denne versjonen å være, i det minste, et nivå over følelser .

Subaru WRX STI

Merkets tradisjonelle blå lakk og gyldne hjul bringer tilbake minner fra andre tider. Ryktene indikerer at dette visuelle settet kan være tilgjengelig for en spesiell førsteutgave, og Automobile Reason sier at det kan komme en minneutgave av de 20 årene av Subaru WRX STI.

Subaru WRX STI 4

WRX STI fyller 20 år

Det var i 1994 at akronymet STI (Subaru Tecnica International) ble opprettet og eksklusivt for modeller produsert på det japanske markedet. Den første STI ble bare kjent som WRX STI og ble lansert i 1994. Produksjonen av modellen startet i februar 1994 og linjen etterlot 100 eksemplarer per måned. Den første Subaru WRX STI hadde 247 hestekrefter.

Se gjennom denne grundige anmeldelsen av den nye Subaru WRX og dagen vi tilbrakte med en Subaru WRX STI.

Subaru WRX STI 6
Subaru WRX STI: dette er de første bildene 24435_4

Les mer