Audi Q3 RS: alle detaljene til sports-SUVen fra Inglostadt

Anonim

Audi Q3 RS-tallene er imponerende: 367 hk og 465 Nm i en kompakt SUV. Kjenn til de andre spesifikasjonene.

I tillegg til det oppdaterte designet har Audi investert i en rekke tekniske nyvinninger som gir stadig mer ytelse til den tyske SUV-en. For det første så 2,5 TFSI-motoren sin kraft økt til 367 hk og 465 Nm maksimalt dreiemoment. Verdier som gjør at Audi Q3 RS når 100 km/t på bare 4,4 sekunder. Maksimal hastighet er fastsatt til 270 km/t og oppgitt forbruk er 8,6 l/100 km.

Når det gjelder girkasser, velger Audi Q3 RS den syv-trinns S Tronic-automatgiret med rattpadler. Quattro firehjulsdrift er tilpasset motorytelsen og fordeles på akslene etter behov eller individuelt til hvert hjul.

SE OGSÅ: Audi A4 Allroad quattro rocker Detroit

Sammenlignet med Audi Q3 mister fjæringen til Audi Q3 RS 2 cm, og det er til og med mulighet for å justere fjæringens fasthet ved hjelp av Audi Drive Select.

Den utvendige designen hyller typiske RS-modelldetaljer – dristigere støtfangere, store luftinntak, en fremtredende diffuser bak, en glanset sort grill og flere titandetaljer. En av de nye funksjonene vil være den nye malingen i Ascari Metallic blå – eksklusiv for de nye modellene med RS-signaturen. Interiøret er dekket i mørkegrå og sportssetene kan kombinere svart og blått uten ekstra kostnad.

Verdenspremieren på Audi Q3 RS er planlagt til mars måned, på bilutstillingen i Genève, og bestillinger kan legges inn hos det tyske huset umiddelbart fra den datoen.

Audi Q3 RS: alle detaljene til sports-SUVen fra Inglostadt 25551_1

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Les mer