Første enhet av Dodge Challenger SRT Hellcat på auksjon

Anonim

En muskelbil med gode formål. Salget av den første Dodge Challenger SRT Hellcat vil gå tilbake til sosiale formål.

Dodge annonserte at den første enheten til den nye Dodge Challenger SRT Hellcat vil delta i Barrett-Jackson Las Vegas 2014-auksjonen, planlagt til 27. september. Alle inntektene fra auksjonen av den første Dodge Challenger SRT Hellcat vil gå til Opportunity Village, en organisasjon som støtter mennesker med intellektuelle funksjonshemninger.

En edel sak, og en som kommer kort tid etter at Dodge Challenger SRT Hellcat ble kronet som USAs "King of Power" da den ble erklært som den kraftigste muskelbilen noensinne - 707 hestekrefter og 880 Nm dreiemoment levert av V8-motoren på 6,2 liter. av en kompressor og i stand til å produsere en autentisk "djevelsk" lyd.

2015 Dodge Challenger SRT Hellcat 1

Enheten som vil bli presentert på auksjon, vil være den «aller første» Dodge Challenger SRT Hellcat (navneskilt – VIN0001), vil ha den eksklusive karosserifargen for presentasjonen Stryker Red, interiør i svart Laguna-skinn, presentasjonsboks med HEMI-signatur, bok med elektronisk produksjon, bilder av den aktuelle modellen, Challenger SRT Hellcat-veske til iPad i svart Laguna-skinn og til og med en fødselsattest! Aldri har en muskelbileier fått en slik dose "velvære" ...

Ifølge Dodge Executive Chairman Tim Kuniskis, "Den nye Dodge Challenger SRT Hellcat er garantert en av de beste bilene for å delta på en Barrett-Jackson-auksjon i flere tiår fremover. VIN0001-modellen er den ideelle samlingen Dodge Challenger, så merket vil sørge for at det aldri kommer en som den.»

For mer informasjon om den nye Dodge Challenger SRT Hellcat, se artikkelen vår.

Les mer