Rolls Royce SUV kan være slik

Anonim

Tradisjon, håndverk og... gummistøvler. Med denne SUV-en vil Rolls Royce tilby sine kunder å bytte røde løpere mot gjørmeturer. Med måte selvfølgelig, eller det var ikke et veldig britisk forslag.

SUV-dillen nådde Rolls Royce, til slutt det mest tradisjonelle merket i bilindustrien. Mueller-Oetvoes, administrerende direktør for det britiske merket har allerede bekreftet at modellen skulle komme på markedet i 2018. Våre Carwow-kolleger kunne ikke vente med å vente i ytterligere to år og bestemte seg for å gå videre med det mulige designet av den fremtidige Rolls Royce SUVen. Modellnavnet er ennå ikke bestemt.

RELATERT: Tradisjonen er ikke hva den pleide å være, kjenn fremtiden til Land Rover Defender

Plattformen vil bli utviklet av Rolls Royce, selv om den deler noen komponenter med neste generasjon av BMW 7-serien og designet, ifølge samme ansvarlige, "vil ha en veldig distinkt luft, og vil være i tråd med merkets ruller ". Selv om det ikke er å forvente enestående terrengegenskaper, hevder den samme ansvarlige at den nye Rolls Royce av "wellies" vil kunne sirkulere "i ethvert terreng". Et forslag skreddersydd for de mest eventyrlystne damer og herrer.

Husk å følge oss på Facebook

ROLLS ROYCE SUV 2018 2

Kilde: Carwow

Les mer