SEAT Leon Cupra bærer skinnet til en «sikkerhetsbil»

Anonim

Den nye SEAT Leon Cupra vil være den offisielle sikkerhetsbilen for Superbike World Championship. Premieren er berammet til neste uke.

SEAT og Dorna har nettopp signert en avtale om World Superbike Championship (SBK). I tillegg til utstillingspunktene og tilstedeværelsen av SEAT på informasjonstavlene til kretsene som besøkes av mesterskapet, inkluderer denne sponsoravtalen for første gang bruken av den nye Leon Cupra som sikkerhetsbil.

Den nye sportsbilen, den kraftigste og raskeste modellen i SEATs historie, vil være på banen under oppvarmingsrunden i alle løp, for hver kategori.

RELATERT: SEATs offensiv på SUV-markedet for å fortsette

"Vi er veldig glade for realiseringen av dette partnerskapet med Superbike-mesterskapet, integrering av Leon CUPRA som en offisiell sikkerhetsbil, en ideell funksjon for å demonstrere egenskapene og ytelsen til modellene våre. Vi håper fans vil nyte bilen vår under arrangementer, både på og utenfor banen.»

Antonino Labate, direktør for strategi, forretningsutvikling og drift i SEAT Sport

SEAT Leon Cupra vil debutere som offisiell sikkerhetsbil 24. februar i Australia, på Phillip Island-banen, kjent som en av de mest spektakulære banene i verden. Den nye sesongen av Superbike World Championship inkluderer 13 løp i 11 forskjellige land på tre kontinenter.

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Les mer