Det er allerede solgt flere biler enn i 2013. Hva nå?

Anonim

Terningene hadde blitt sluppet siden begynnelsen av året. Det er allerede solgt flere biler enn i 2013. Finn ut hva de neste trinnene er.

Bilselgerne forventet at 2014 skulle gå bra, men ingen forberedte seg på det som skjedde i september. Og det som skjedde er at det er solgt flere biler så langt enn i hele fjor.

Etterspørselen var slik at det var merker som ikke hadde nye biler å selge. Varemerker var ikke unntatt. De gjorde leksene sine. I tillegg til å satse på kommunikasjon, satset de hardere på kanaler som rullet etter hvert som ting skjedde.

Flåter var en av disse kanalene. Kampanjer som Volvo V40, med en pris nær 25 000 euro, eller den nye Peugeot 508, med månedlige leiepriser på nivået til en hvilken som helst modell i segmentet nedenfor, avviker tydelig fra bedriftenes behov (se for eksempel hva det skjer med den autonome beskatningen, hvor biler som koster mer enn 25 tusen euro straffes hardt).

På den annen side hadde bedrifter vært i beredskap ved kjøp av bil de siste årene. Kontraktens varighet ble forlenget. Forhåpentligvis enda bedre dager.

De dagene har kommet. Bedrifter begynte å gjøre innkjøp. Pfizer endret sine 200 biler i år. Estradas de Portugal, for eksempel, fornyet praktisk talt hele flåten – 320 biler i første halvår. Og Siemens – med 400 biler i flåten – ansatt enda en flåtesjef.

Les mer