Toyota Corolla: Japansk bestselger med forsterkede argumenter

Anonim

Toyota Corolla er en av det japanske merkets mest karismatiske modeller. Kjenn nyhetene dine.

Av hele utvalget til den japanske produsenten er Toyota Corolla muligens den mest kjente modellen. Selges i omtrent 150 land, og fortsetter å være det japanske byggefirmaets mest populære modell, og representerer nesten 20 % av merkevarens globale salg. Med dette i tankene har Toyota gjort flere forbedringer på bestselgeren sin.

Når vi snakker om estetiske nyheter, tar designen til den nye Corolla i bruk det stilistiske språket "Keen Look" til merkevarens nye modeller. Endringene er merkbare i fronten og i den øvre grillen som går sammen med de nye lysgruppene, som inkluderer nye LED-kjørelys og en støtfanger med mer sjenerøse dimensjoner.

RELATERT: Toyota GT86 debuterer i byen som aldri sover

De estetiske endringene fortsetter bak, med nye LED-frontlykter og ny kromdekor. De nye karosserifargene – Platinum Bronze, Tokyo Red og Mica Dark Brown – og 16- og 17-tommers felger skiller seg også ut.

I teknologiske termer gjenspeiles innsatsen i Toyota Safety Sense-systemet, som inkluderer pre-kollisjonssystemet (PCS), Lane Deviation Warning (LDA), Traffic Signal Recognition (RSA) og Traffic Lights Automatic Maximums (AHB). Denne nye generasjonen Toyota Corolla kommer til Portugal i andre halvdel av dette året.

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Les mer