Rolls Royce forlatt i Algarve i årevis!

Anonim

Correio da Manhã rapporterer at for en uke siden ble en aristokratisk Rolls Royce, rundt 40 år gammel, deponert i et lager hos avdelingen for miljø og fast avfall i Vila Real de Santo António bystyre, ved siden av noen plebeiere og søppelbiler. andre kommunale kjøretøy uten samme størrelse eller sosial status. Utrolig er det ikke? Uten bekreftelse på den aktuelle modellen opplyser Razão Automóvel at det må være Silver Shadow-modellen.

Ifølge CM ble den skjebnesvangre Rolls Royce, med nederlandsk bilskilt og nesten 15 500 kilometer tilbakelagt, slept, etter ordre fra ordføreren, fra den gamle tollbygningen hvor den hadde stått i ro i flere år, og som nylig ble ervervet av kommunen fra Riksantikvaren.

"Da vi kjøpte den symbolske bygningen, som vi gjenoppretter for å installere kommuneforsamlingen og andre tjenester der, fant vi ut at Rolls Royce var en del av eiendommen," sa Luís Gomes, president i Vilarealense kommune, som sier han gjør flere skritt for å returnere kjøretøyet, som i mellomtiden har gjennomgått en generell rengjøring, ettersom det er degradert. La det være kjærlighet til bilen!

Vi innrømmer at denne historien om forlatelse med 4 hjul gjorde oss berørt. Det er derfor vi lanserte utfordringen: spør vennene dine om ingen av dem til slutt forlot en Rolls Royce glemt i Algarve...

Les mer