Ferrari 458 Italia og California med produksjonsfeil

Anonim

"I en uttalelse opplyser det italienske merket at en defekt i veivakselen kan forårsake unormale vibrasjoner og påfølgende skade på motoren."

Ferrari 458 Italia og California med produksjonsfeil 29899_1

Tilsynelatende kan ikke engang de mest anerkjente italienske merkene holde seg utenfor kretsen av produksjonsfeil som har påvirket bilindustrien og som til og med har tvunget tilbake tilbakekalling av millioner av biler rundt om i verden. Skadene vil disse guttene få...

Ferrari har allerede annonsert at de vil samle inn totalt 206 enheter av modellene 458 Italia og California på grunn av en defekt i veivakselen som i tillegg til å forårsake unormale vibrasjoner, kan forårsake en del skade på dyrets hjerte (motor).

"Vi kontakter for tiden alle kunder som er berørt av problemet, og ber dem levere bilen til en forhandler slik at vi kan rette opp problemet", forklarte en talsmann for det italienske merket sitert av britiske «Autocar».

Ferrari 458 Italia og California med produksjonsfeil 29899_2

Det ser ut til at 13 000 enheter av de to sportsbilene som er involvert i denne samlingen allerede er produsert, men hvis du eier en av disse to maskinene, kan du være trygg, for så langt er det ingen informasjon om hvorvidt problemet påvirker noen av enhetene som selges i Portugal. Advarselen er imidlertid allerede utgitt, for sikkerhets skyld er det praktisk å besøke Ferrari-forhandleren i Portugal.

Tekst: André Pires

Les mer