Formel 1: Daniel Ricciardos første seier

Etter 57 løp i Formel 1 kom Daniel Ricciardos første triumf. Red Bull-sjåføren satte en stopper for Mercedes sitt hegemoni. Et utmerket Formel 1-show under Canadian Grand Prix.

For første gang denne sesongen kom ikke Mercedesen ut av konkurrentene. Red Bull okkuperte nok en gang den høyeste plassen på pallen, takket være en utmerket prestasjon av Daniel Ricciardo, som satte en stopper for Mercedes dominans.

Den 24 år gamle australske sjåføren vant sin første grand prix, etter to tredjeplasser denne sesongen, og slo nok en gang lagkameraten Sebastian Vettel som endte på 3. plass.

På 2. plass, med problemer med bremsesystemet avsluttet Nico Rosberg. Lagkameraten hans Lewis Hamilton, som ble tvunget til å trekke seg, var ikke så heldig. Et resultat som kom Rosberg til gode i kampen om mesterskapet. Den tyske sjåføren fortsatte med å legge til 140 poeng, mot 118 for Hamilton, mens Ricciardo steg til tredjeplass, med 69 poeng, takket være denne triumfen.

En triumf som oppstår på egne fordeler, men også til fordel for uhell i Mercedes sine enseter. Jenson Button (McLaren), Nico Hulkenberg (Force India) og spanjolen Fernando Alonso (Ferrari) endte på følgende plasseringer. Massa og Pérez kom ikke i mål på grunn av en ulykke mellom de to på siste runde, da de kjempet om 4. plassen.