Audi A3 med «opprullede bukser» på vei. Men hva skal den hete?

Anonim

En Audi A3 med «opprullede bukser», til tross for enestående, viser seg ikke å være en stor overraskelse. For det første fordi merket med fire ringer ikke er rart å krysse SUV-genene med andre typer, noe mer enn 20 år med Allroad-varebiler viser.

For det andre, etter varebiler, viste Audi for to år siden A1 Citycarver, dens første modell med andre SUV-/crossover-gener enn en varebil, noe som åpnet for muligheten for at flere modeller i sortimentet kunne få samme type behandling.

Og det er nettopp det vi kan se på disse spionbildene, der vi har en Audi A3 med kun undersiden kamuflert, akkurat der de visuelle forskjellene til de andre A3-ene vi allerede har sett vil være konsentrert.

Audi A3 Allroad spionbilder

Disse forskjellene er en del av en velkjent oppskrift: økt bakkehøyde og ekstra plastbeskyttelse rundt karosseriet for å oppnå offroad-utseendet som er så verdsatt i markedet.

A3 Allroad, A3 Citycarver eller A3 Cityhopper?

Den største tvilen, interessant nok, ligger fremfor alt om det fremtidige navnet på denne Audi A3 "opprullede bukser". Selv om Allroad-betegnelsen er den mest gjenkjennelige, brukte ikke Audi den til å identifisere A1s terrengutseende variant.

I stedet brukte den betegnelsen Citycarver, som begrunnet denne avgjørelsen med at A1 kun er tilgjengelig med tohjulsdrift, mens alle Allroad-modeller obligatorisk har firehjulsdrift.

Audi A3 Allroad spionbilder

Vil det samme skje med denne nye versjonen av A3? Modellen vi ser på spionbildene er en plug-in hybrid (du kan se lastedøren bak forhjulet), og i Audis A3-serie er plug-in hybrider alle tohjulsdrevne. Det forventes imidlertid flere motorer for denne varianten.

Med andre ord, etter regelen, bør ikke denne "opprullede buksene" A3 hete Allroad, men Citycarver (som A1) eller den kan til og med bruke et nytt navn, Cityhopper, som har blitt fremmet i flere rykter.

Audi A3 Allroad spionbilder

Men i nyere tid har det vært indikasjoner på at Audi kunne "glemme" sin egen regel og ta i bruk det mer gjenkjennelige Allroad-navnet for denne nye A3. Videre vet vi at basen til A3 (MQB) er kompatibel med en andre drivaksel og det er fortsatt i mulighetenes rike å ha en A3 Allroad med firehjulsdrift, akkurat som de Allroad-varebilene vi kjenner.

All tvil vil være ryddet opp i 2022 når de «opprullede buksene» Audi A3 avdukes.

Les mer