Sfære ganger tre. Audi forutser autonom fremtid med tre prototyper

Anonim

Audi har nettopp avduket den første teaseren av tre prototyper som den vil avduke i løpet av de neste 12 månedene.

Denne annonsen – i form av tre skisser – ble laget på Linkedin av Audis visepresident Henrik Wenders og sjefsdesigneren til merket med fire ringer, Mark Lichte.

Disse tre prototypene, kalt Sky Sphere, Grand Sphere og Urban Sphere, vil være en del av Audis Artemis-prosjekt, som vil gi opphav til en ny elektrisk modell i 2024.

I en video publisert på Audis YouTube-kanal forklarer Henrik Wenders og Mark Lichte at disse tre konseptene er «utvetydig Audi» og at de viser veien til fremtidens mobilitet, som nødvendigvis vil involvere autonome kjøretøy.

Det første konseptet er Sky Sphere, en todørs coupé med lang panser, lavt tak og hjul veldig nær kantene.

Audi Grand Sphere
Audi Grand Sphere

Grand Sphere presenterer seg selv som en slags overdimensjonert sedan, med en fastback-profil (lik A7 Sportback) med Lichte som beskriver den som å ha et "flott utseende" som skaper en "rik opplevelse for alle sanser".

Audi Urban Sphere
Audi Urban Sphere

Til slutt, Urban Sphere, en prototype - ser ut til å være en stor SUV/Crossover - som kan sees på som et "privat rom i urbane miljøer" som er "digitalt, sosialt, oppslukende og sentrert rundt mennesker".

Audi vil løfte sløret for disse tre prototypene i løpet av de neste ukene og har allerede bekreftet at disse konseptene vil føre til en elektrisk produksjonsmodell som skal lanseres i 2024.

Les mer