Kodiaq. Skodas største SUV forventer fornyelse med teasere

Anonim

Lansert i 2016, den Skoda Kodiaq , det tsjekkiske merkets største SUV, gjør seg klar til å motta den vanlige mid-life-oppdateringen. De første offisielle skissene forutser et mer robust bilde, men uten å bryte det visuelle språket til den nåværende modellen.

Det er viktig å huske at Kodiaq var "spydspissen" i den tsjekkiske produsentens SUV-offensiv, og banet vei i Europa for ankomsten av Karoq og Kamiq. Nå, for «ansiktsløftet» av den største SUV-en i serien – den kan konfigureres med syv seter – lover Skoda en estetisk fornyelse og en forsterkning av det teknologiske tilbudet.

Etter de første offisielle skissene å dømme, vil nye Kodiaq ta i bruk en ny grill, sekskantet form og en redesignet lysende signatur.

Skoda Kodiaq

Tåkelysene fortsetter å være plassert under hovedlysgruppene, men er nå mye mer "delte", med LED-teknologi, som skaper følelsen av et "fireøyd ansikt", som Skoda selv beskriver det.

Foran skiller de nye støtfangerluftinntakene seg også ut, som lover å forsterke tilstedeværelsen på veien til en modell som skal vedlikeholde diesel- og bensinmotorer, selv om de er revidert for å være mer effektive og i samsvar med standardene for gjeldende utslipp. Det er derimot ikke planlagt noen hybridversjoner foreløpig.

Skoda Kodiaq

Det tsjekkiske merket til Volkswagen Group viste ingen skisse av hytta, men det er forutsigbart at dashbordet kan oppdateres og komme til å motta et infotainmentsystem som ligner på det vi fant hos «brødrene» Scala og Kamiq.

Dette er imidlertid en tvil som først vil være helt avklart 13. april, når nye Skoda Kodiaq avsløres for verden.

Les mer