Ny Kia Sportage. De første bildene av den nye generasjonen

Anonim

Etter 28 år med historie Kia Sportage den går nå inn i sin femte generasjon, og mer enn noen gang er den fokusert på det europeiske markedet. Et bevis på dette er det faktum at det sørkoreanske merket for første gang forbereder lanseringen av en variant spesialdesignet for det "gamle kontinentet", men vi er snart der...

La oss først introdusere deg for Kias nye SUV. Estetisk sett er inspirasjonen til den nylig lanserte EV6 altfor tydelig, både i den bakre delen (med den konkave bagasjeromsdøren) og i fronten, hvor den lysende signaturen i boomerang-format er med på å bygge en "familieluft".

Innvendig ga nøkternheten plass til en mer moderne stil, tydelig inspirert av den som ble brukt av "eldre bror", Sorento. Når det er sagt, har vi et digitalt instrumentpanel som "blir med" infotainmentsystemets skjerm, en serie taktile kontroller som erstatter de fysiske knappene, "3D" ventilasjonskanaler og en ny midtkonsoll med dreiekontroll for boksen med hastigheter.

Kia Sportage

den europeiske versjonen

Som vi fortalte deg i begynnelsen, vil Sportage for første gang ha en versjon spesialdesignet for Europa. Planlagt ankomst i september, vil den bli eksklusivt produsert i Slovakia på Kias fabrikk.

Den europeiske versjonen av Kia Sportage vil ikke være forskjellig fra den vi viser deg i dag, selv om det forventes noen skillende detaljer. På denne måten vil de største forskjellene dukke opp "under huden", med den "europeiske" Sportage som har en chassistuning spesialdesignet for europeiske sjåførers smak.

Kia Sportage

Når det gjelder motorene, holder Kia foreløpig hemmelighold. Det mest sannsynlige er imidlertid at den vil regne med et tilbud om motorer som ligner veldig på det som er foreslått av "fetteren", Hyundai Tucson, som den deler det tekniske grunnlaget med.

Dermed ble vi ikke overrasket om under panseret på Kia Sportage bensin- og dieselmotorer dukket opp med fire sylindre og 1,6 l, assosiert med et mild-hybridsystem på 48 V, en hybridmotor (bensin) og enda en plug-in hybrid (Bensin).

Kia Sportage 2021

Les mer