Historisk! Razão Automóvel-teamet oppnådde sin første seier i C1 Trophy

I et løp omstridt frem til siste runde og der de konstante værendringene gjorde det vanskelig (mye) for førerne og ga "arbeid" til Safety Car, oppnådde Razão Automóvel-teamet sin første seier i C1 Learn & Drive Trophy .

Razão Automobile-teamet konkurrerte i AM-klassen og overgikk konkurransen og vant en enestående seier, og utnyttet en bemerkelsesverdig konsistens for å overvinne de vanlige vanskelighetene med utholdenhetskonkurranser. På den samlede stillingen oppnådde han en imponerende 8. plass.

Som i alle løp var arbeidet bak kulissene avgjørende. Der var Francisco Carvalho Júnior "maestroen", som administrerte inngangene og utgangene til boksene og hele løpsledelsen. På banen falt oppgaven med å kjøre C1 til sjåførene Diogo Teixeira, Guilherme Costa, Nuno Antunes og Gonçalo Raminhos (årets vinner av C1 Academy Razão Automóvel).

Seier i Braga
En pallplass som forventes å bli den første av mange som kommer.

en trøblete prøvelse

Som for å "gi opp" seieren, møtte Razão Automóvel-teamet noen problemer, etter å ha møtt en brukket felg og klart å gå inn i boksen ved grensen av tilgjengelig drivstoff.

Denne seieren kommer også i det første løpet til Razão Automóvel-teamet med sin nye sponsor, Atomic, med forberedelsen av den lille Citroën C1 som har ansvaret for Motor Sponsor/TRS, nærmere bestemt av Flávio Santos og Tiago Silva.

Med denne seieren forlot Razão Automóvel-teamet sin kategori i C1 Learn & Drive Trophy. Neste løp, "6 timer av Algarve", er planlagt til 28. august på Autódromo Internacional do Algarve.