Nye Jaguar E-Pace har allerede lanseringsdato

Anonim

Etter presentasjonen av Jaguar XF Sportbrake – du kan bli bedre kjent med den her – retter det britiske merket igjen oppmerksomheten mot SUV-er, med nye E-Pace. Målet er å "kombinere designen og smidigheten til en sportsbil med hverdagsfunksjonaliteten til en SUV".

Den nye modellen vil integrere Jaguars voksende SUV-familie, som består av F-Pace, som vant verdensbilen 2017, og I-Pace, Jaguars første elektriske modell, som kommer på markedet i andre halvdel av 2018. Foran , vil Jaguar E-Pace ha konkurranse fra BMW X1 og til og med fra et annet forslag fra Jaguar Land Rover-gruppen, Range Rover Evoque.

I følge merket inneholder Jaguar E-PACE "firehjulsdriftsteknologien til sportsbiler og tilbyr flere alternativer for Ingenium bensin- og dieselmotorer, samt et sett med nettbaserte teknologier og sikkerhetssystemer". Om designet viser bildet nedenfor utseendet som E-Pace vil ta i bruk, sammenlignet med de andre SUVene fra merket.

Jaguar I-Pace, Jaguar F-Pace, Jaguar E-Pace - sammenligning

E-PACE har utseendet til en sportsbil og ytelsen til en Jaguar, og derfor vil den ikke gå ubemerket hen. Alle Jaguar-modeller er designet for å stimulere sansene, og det er det vi tror vil skje med E-PACE, i tillegg til å vise frem sin unike karakter.

Ian Callum, direktør for Jaguar Design Department

For resten er det også kjent at E-Pace vil ha en (veiledende) pris på €44.261. De resterende nyhetene vil bli avslørt 13. juli under den offisielle presentasjonen.

Les mer