Jaguar F-PACE har allerede en veiledende pris for Portugal

Anonim

Den veiledende prisen for Jaguar F-PACE-serien starter på €52 316. En spesialmodell kalt First Edition vil bli markedsført i en begrenset serie og kun i løpet av det første produksjonsåret.

For å feire lanseringen av den nye F-PACE, vil en spesialmodell kalt First Edition markedsføres i en begrenset serie og kun i løpet av det første produksjonsåret. First Edition-modellen regner utelukkende med 300 hk V6-diesel- og 380 hk V6 Supercharged-bensinmotorer.

Den skiller seg fra resten av serien ved sine to eksklusive metallfarger: Cesium Blue og Halcyon Gold, en klar referanse til de innovative C-X17-prototypene som ble presentert på Frankfurt og Guangzhou Motor Shows i 2013.

JAGUAR_FPACE_LE_S_Studio 01

Kunder kan også velge mellom Rhodium Silver og Ultimate Black nyanser. Funksjonene inkluderer også 15-eikers og 22” Double Helix-hjul med grå finish og kontrasterende detaljer, Adaptive Dynamic System, full-LED frontlykter, ventilasjonsgitter i Gloss Black og panoramasoltak.

RELATERT: Se her loopingen av Jaguar F-Pace før Frankfurt-forestillingen

Innvendig har Light Oyster-seter i glatt Windsor-skinn doble sømmer og en houndstooth-design, påvirket av det prisvinnende interiøret til C-X17. Jaguars håndverk er perfekt matchet med 10-fargers konfigurerbar omgivelsesbelysning, det toppmoderne InControl Touch Pro infotainmentsystemet og det 12,3-tommers høyoppløselige virtuelle dashbordet. Den nye F-PACE produseres ved Jaguar Land Rovers Solihull-anlegg i Storbritannia, i forbindelse med Jaguar XE sports sedan.

Om Jaguar F-Pace

F-PACE er Jaguars første høyytelses sportscrossover for familier. Dens robuste og stive arkitektur i lettvektsaluminium gir smidighet, raffinement og effektivitet. Dens kraftige design er kombinert med brukervennlighet i hverdagen. Den nye modellen inneholder bærbar teknologi og InControl Touch Pro infotainmentsystem.

Den nye motorserien vil omfatte: 2,0 liters dieselmotor med 180 hk, bak- eller firehjulsdrift og manuell girkasse og firehjulsdrift og automatgir; 2,0 liters bensinmotor med 240 hk, bakhjulsdrift og automatgir; 3,0 liters dieselmotor med 300 hk, firehjulsdrift og automatgir; og 3,0 liters bensinmotor med 380 hk, firehjulsdrift og automatgir. Full oversikt over priser og utstyr her.

Kilde: Jaguar

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Les mer