Mer enn 100 Hyundai Kauai Electric er allerede solgt i Portugal

Anonim

DE Hyundai Kauai Electric det genererer høye doser av interesse i alle markedene der det selges, og Portugal er intet unntak. Det representerer det siste trinnet i det koreanske merkets forpliktelse til øko-bilsegmentet, og slutter seg til Ioniq-serien.

Merket har nettopp annonsert at salget av Kauai Electric allerede har passert 100 enheter i Portugal, med levering av de første enhetene som starter på dette tidspunktet.

Kauai Electric ser ut til å samle det beste fra to verdener, elektrisk mobilitet med respektabel rekkevidde — 470 km — og et Crossover/SUV-karosseri, den mest ønskede typologien på markedet.

Hyundai Kauai Electric

Nye Hyundai KAUAI Electric kombinerer svaret på de to største nåværende trendene i bilmarkedet – økokomfort og forbrukerpreferanse for SUV-er. Den gode mottakelsen til KAUAI Electric var ingen overraskelse, det samme hadde allerede skjedd med den ærbødige Hyundai KAUAI på slutten av fjoråret, som ble en referanse for merket.

Ricardo Lopes, COO i Hyundai Portugal

Abonner på vårt nyhetsbrev her

Kauai Electric

Ikke bare er autonomi i en god plan, allerede i samsvar med den mest krevende WLTP-protokollen, men også fordelene. Med 204 hk kraft og et allestedsnærværende dreiemoment på 395 Nm, gir den svært livlige ytelser, som man kan se på 7,6-tallet som trengs for å nå 100 km/t.

Starter kan være spesielt morsomme, som Guilherme Costa endte opp med å oppdage under sin første kontakt med modellen – vi garanterer ikke at det er dekkenes levetid.

Hyundai Kauai Electric er kun tilgjengelig i Portugal med batteriene med den største kapasiteten på 64 kWh, med en pris som starter på 43 500 euro.

I andre markeder er det en rimeligere variant med 39 kWh batterier, med 136 hk og 300 km autonomi.

Les mer