Nissan Leaf 3.Zero og Leaf 3.Zero e+ har nå priser for Portugal

Anonim

Presentert for publikum tidligere i år Nissan Leaf 3.Zero og begrenset opplag Leaf 3.Zero e+ er allerede tilgjengelig i Portugal. Den første satser på en teknologisk forsterkning, mens den begrensede serien debuterer et batteri med større kapasitet som lar den tilby mer kraft og autonomi.

Men la oss gå etter deler. Den "normale" Nissan Leaf 3.Zero fortsetter å stole på den vanlige batterikapasiteten på 40 kWh. Derfor er nyhetene når det gjelder det teknologiske tilbudet. Dermed har Nissans elektriske modell nå den nye generasjonen av NissanConnect EV-systemet og en 8″-skjerm.

Den begrensede utgaven Leaf 3.Zero e+ har en batterikapasitet på 62 kWh. som tillater en 40 % økning i autonomi sammenlignet med andre Leaf (Den har en rekkevidde på opptil 385 km i henhold til WLTP-syklusen).

Videre, i denne begrensede utgaven har kraften også gått opp, går til 217 hk (160 kW), en økning på 67 hk i forhold til Leaf vi allerede kjenner.

Nissan Leaf 3.Zero

Godt salg år før fornyelse

Nissan Leaf-fornyelsen kommer etter et år der den ledet salget av elbiler i Europa og Portugal. Således, på europeisk nivå, ca 41 tusen enheter av Leaf, og i Portugal gikk Nissan-modellen fra 319 enheter i 2017 til 1593 i 2018, tall som gir en vekst på 399,4 %.

Abonner på vårt nyhetsbrev her

Nissan Leaf 3.Zero
Felles for alle Nissan Leaf 3.Zeros er bruken av e-Pedal- og ProPILOT-systemer.

Priset til 39 000 euro for Leaf 3.Zero og 45 500 euro for den begrensede utgaven Leaf 3.Zero e+ , kan den fornyede Leaf til og med bli billigere, siden disse verdiene ikke har noen kampanjer eller skatteinsentiver.

Allerede tilgjengelig i vårt marked, bør de første Leaf 3.Zero-enhetene leveres i mai. De første Leaf 3.Zero e+-kundene forventes å motta dem til sommeren.

Abonner på vår Youtube-kanal

Les mer