«Skjulte» hester i trikker? Tesla Model Y Ytelse på kraftbanken

Anonim

Som med praktisk talt alle Tesla-modeller, gjør det også Tesla Model Y ytelse ble hovedpersonen i videoer på YouTube, og gjorde seg dermed kjent for sine mange fans.

En av disse videoene er den vi gir deg i dag, der selskapet MountainPass Performance bestemte seg for å ta Model Y Performance til en powerbank for å finne ut i hvilken grad kraften som annonseres av den mest "sporty" Model Y er ekte.

Med to elektriske motorer med henholdsvis 287 hk og 200 hk, har Tesla Model Y Performance en maksimal kombinert effekt på 480 hk pluss 639 Nm maksimalt dreiemoment — Tesla frigir vanligvis ikke offisielle kraft- og dreiemomentdata, så disse tallene må bekreftes.

Vil den nå disse verdiene? Vel, det er nettopp dette spørsmålet videoen vi gir deg i dag prøver å svare på. Langs dette kan vi ikke bare se Tesla Model Y Performance på kraftbanken, men også observere leveringen av ønsket SUV.

Når det gjelder powerbank-testen, overrasket Model Y Performance og på hvilken måte. Den nye nordamerikanske SUV-en registrert 502 hestekrefter... til hjulene . En verdi høyere enn "broren" Model 3 Performance, testet for en tid siden under de samme forholdene, som sto på 480 hk kraft ved rattet. Verdi nådd etter Teslas oppdatering, som økte den maksimale kraften til modellen.

For at du kan bekrefte selv, legger vi igjen videoen her:

Les mer