Nå i hybrid: hvordan Honda endret CR-V

Anonim

Honda avslørte i Paris de offisielle dataene for sin første hybrid-SUV som er bestemt til det europeiske kontinentet. Etter å ha sett den allerede på årets bilutstilling i Genève, den nye CR-V har nå blitt vist i hybridversjon i den franske hovedstaden.

For hybriden som erstattet Diesel-tilbudet i den japanske SUV-serien, melder Honda således forbrukstall på 5,3 l/100 km og CO2-utslipp på 120 g/km for den tohjulsdrevne versjonen. Den firehjulsdrevne versjonen forbruker 5,5 l/100 km og slipper ut 126 g/km CO2-utslipp (verdier oppnådd i henhold til NEDC).

Felles for to- og firehjulsdrevne versjoner er effektverdien til CR-V Hybrid, som har en 2.0 i-VTEC som sammen med hybridsystemet leverer 184 hk . I tillegg til hybridversjonen vil Honda CR-V også være tilgjengelig med 1,5 VTEC Turbo-motoren, som allerede er brukt i Honda Civic, i to effektnivåer: 173 hk og 220 Nm dreiemoment når utstyrt med sekstrinns manuell girkasse og 193 hk og 243 Nm dreiemoment med CVT-boks.

Honda CR-V Hybrid

Først bensin så hybrid

Selv om de første europeiske Honda CR-V-enhetene etter planen kommer til høsten, vil det være nødvendig å vente til starten av neste år for hybriden, siden den i den innledende markedsføringsfasen kun vil være tilgjengelig 1,5 VTEC Turbo . Bensinversjonen vil være tilgjengelig i front- eller firehjulsdrevne versjoner.

Abonner på vårt nyhetsbrev her

Hybridsystemet som brukes av Honda CR-V er utpekt i-MMD (Intelligent Multi-Mode Drive) og kan automatisk skifte mellom de tre kjøremodusene: EV Drive, Hybrid Drive og Engine Drive. Systemet består av to motorer, en elektrisk og en bensinmotor som kan fungere som strømgenerator for å lade batteriene i hybridsystemet.

Den nye Honda CR-V Hybrid bruker det samme girsystemet som brukes av elbiler, med et fast utvekslingsforhold, uten clutch, noe som gjør at dreiemomentet kan overføres på en jevnere og mer flytende måte. Til tross for at de nådde tribunen i år, er det fortsatt ingen data om priser.

Alt du trenger å vite om Honda CR-V

Les mer