Mazda BT-50 har en ny generasjon ... men den kommer ikke til Europa

Anonim

Etter mange år som «søster» til Ford Ranger, sluttet Mazda BT-50 å bruke basen til den nordamerikanske pickupen.

Derfor, i denne tredje generasjonen, bruker den japanske pickupen Isuzu D-Max-plattformen, selv om ingen ved første øyekast ville satse på den forbindelsen.

Den nye Mazda BT-50 er en representant for bruken av Kodo-designfilosofien til pickupens verden, og presenterer seg selv som et av de mest raffinerte forslagene i segmentet (det er nesten verdt å jobbe med).

Mazda BT-50

Teknologi mangler ikke

Innvendig skylder BT-50 lite eller ingenting når det gjelder raffinement og stil til sine "brødre" i serien, etter designspråket som er adoptert av Hiroshima-merket.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Med skinnfinish ikke bare på midtkonsollen, men overalt, har BT-50 også en stor infotainmentskjerm og "luksus" som Apple CarPlay og Android Auto.

Mazda BT-50

Borte er tidene da pick-up truck interiør var strengt.

Fortsatt innenfor det teknologiske feltet har nye Mazda BT-50 systemer som adaptiv cruisekontroll, automatisk nødbremsing, Lane Keep Assist, blindsonemonitor eller Rear Cross Traffic Alert.

Og mekanikk?

I likhet med plattformen kommer også mekanikken til den nye BT-50 fra Isuzu, selv om Mazda hevder å ha hjulpet til i utviklingen av motoren.

Apropos dette er det en 3,0 l Diesel, med 190 hk og 450 Nm som kan sendes til de fire hjulene eller bare til bakhjulene gjennom en manuell eller automatisk sekstrinns girkasse.

Mazda BT-50

Med en slepekapasitet på 3500 kg og en maksimal lastekapasitet på over 1000 kg, treffer Mazda BT-50 det australske markedet i andre halvdel av 2020, uten planer om å komme til Europa.

Les mer