Beholder full av deler til klassiske Ferrari-, Maserati- og Abarth-deler oppdaget

Anonim

Etter funnene i låvefunn ser det ut til at det er en annen åre å utforske: containere (containerfunn). Dette med tanke på innholdet i containeren som den britiske auksjonarius Coys kom over sør i England.

Inne i denne vanlige containeren fant de mange deler til klassiske italienske biler, mest til Ferrari, men også til Maserati og Abarth.

Ikke bare er alle delene ekte, men mange av dem er fortsatt i originalemballasjen, enten det er i tre og papp, med noen som dateres tilbake til 60-tallet.

Det er en Aladdins hule som vil begeistre mennesker over hele verden. Det er eikehjul i de originale trekassene, forgassere pakket inn i de originale papirene, eksosrør, radiatorer, instrumentpaneler, listen fortsetter og fortsetter.

Dette er ordene til Chris Routledge, manager for Coys, som ikke kan skjule sin begeistring og entusiasme. Han anslår deleverdien til denne beholderen til å være mer enn 1,1 millioner euro , noe vi kan se bekreftet på auksjonen som holdes på Blenheim Palace, 29. juni.

Coys, en beholder med deler til klassikere

Deler er allerede katalogisert for flere Ferrari-modeller, noen av dem sjeldne og veldig, veldig dyre: 250 GTO — den dyreste klassikeren noensinne —, 250 SWB, 275, Daytona Competizione, F40 og 512LM. Funnet inkluderer også små deler til Maserati 250F — en maskin som med suksess konkurrerte i Formel 1 på 1950-tallet.

Men hvor kom alle disse bitene fra og hvorfor er de i en beholder? For øyeblikket er den eneste informasjonen som er offentliggjort at det er en privat samling som eieren av har gått bort for noen år siden.

Coys, en beholder med deler til klassikere

Les mer