Kald start. Hva er galt med denne Tesla Model 3?

Anonim

I bilverdenen er det mange biler som klarer å vinne legioner av fans. To gode eksempler på dette er den «evige» Honda Civic og Teslaen. Noen er forgudet av den berømte VTEC, andre har i fansen noen av de største forkjemperne for elektrisk mobilitet.

Å være tilhenger av den ene betyr imidlertid ikke at du ikke liker den andre, og beviset på dette ser ut til å være eksemplet vi gir deg i dag. Vi vet ikke om eieren av denne Model 3 strengt følger Marco Paulos musikk og «har to kjærligheter» (Honda Civic og Tesla Model 3), om han foretrekker at folk tror at han kjører en Civic eller om han rett og slett har en god sans for humor.

Det vi vet er at han endret Tesla-symbolet for Honda, limte Civic-navnet på baksiden av Model 3 og satte et klistremerke på døren som det står "VTEC" og skapte det vi kan kalle ... "Tonda" eller en "Hosla" og sørget for at uansett hvor han går, fanger han mye mer oppmerksomhet enn om han satt bak rattet på en av de to modellene uten endringer.

Tesla Model 3 Honda Civic
Dette må være den roligste "VTEC" noensinne...

Delt på Twitter, endte denne "hybride" Model 3/Civic opp med å avsløre at det er andre Teslaer "overført" til andre merker.

Om "Kaldstart". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er det en "kald start" kl. 9.00. Mens du drikker kaffen eller samler motet til å starte dagen, hold deg oppdatert med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt på mindre enn 200 ord.

Les mer