Jaguar lager tilbehør til... hunder

Anonim

Det er ikke lett å reise med et dyr, spesielt en hund Jaguar vet det. Derfor bestemte han seg for å lage en serie med tilbehør for hunder, for å tilby størst mulig komfort og sikkerhet til våre firbeinte venner.

Det spiller ingen rolle om du er en av dem som transporterer hunden i bagasjerommet, i baksetene eller til og med i en transportkasse, Jaguar har laget en løsning med tanke på deg. Og her er det ingen tvilsomt ettermarked og supermarkedstilbehør, ettersom det britiske merket har brukt all sin kunnskap når det gjelder komforttilbud for å behandle hunder som herrer.

Serien av tilbehør som lar hunder nyte komforten til Jaguar-modeller på samme måte som mennesker er nå tilgjengelig og kan assosieres med merkets SUV-er (I-PACE, E-PACE og F-PACE), til Jaguar XF Sportbrake og det er til og med tilbehør som kan assosieres med XE- og XF-salongene.

Jaguar Hundetilbehør
Jaguar laget en rampe for å lette inn- og utstigning av hunder fra bagasjerommet, ideell for små eller eldre hunder.

Listen over tilbehør

I alt har Jaguar utviklet fire utstyrspakker designet for å sikre at merkets modelleiers hunder reiser med maksimal komfort (og uten å skitne til bilene). Dermed er utstyrspakkene:

  • Beskyttelse av kjæledyrbagasjerom: inkluderer bagasjeromsdekselet med en polstret finish, et bagasjerom og en vannskål som hindrer vann i å søle gjennom bagasjerommet;
  • Transport av kjæledyr: Denne utstyrspakken inkluderer en sammenleggbar bæreveske, en vannkopp som hindrer vann i å søle gjennom bagasjerommet og en gummimatte;
  • Dyrepleie og tilgang: Denne utstyrspakken er ideell for de med eldre eller mindre hunder. Tilbyr en bagasjeromsdeler, bagasjeromsdeksel med polstret finish, en rampe som letter tilgang for hunder til bagasjerommet (støtter opptil 85 kg) og til og med en liten bærbar dusj som lar deg vaske dyr og kjæledyr før de går inn i bilen;
  • Baksetebeskyttelse for kjæledyr: som navnet tilsier, er dette tilbehøret en beskyttelse som er plassert under baksetene og beskytter, i tillegg til polstringen, dørforingene. Den har også en vannkopp mot søl og kan pares med Jaguar XE og XF.
Jaguar Hundetilbehør

Jaguar tilbyr en vannskål som hindrer vann i å søle inn i bagasjerommet. I tillegg har den en gummibase slik at den ikke beveger seg under reiser.

Med dette tilbehøret kan du nå transportere kjæledyret ditt i en Jaguar uten å måtte bekymre deg for hårtap eller gjørmete poter. Samtidig sikrer du at din firbente venn reiser like komfortabelt som deg, og når sant skal sies, er det alltid noe kjæledyreiere tenker på når de reiser med dem.

Foreløpig har denne linjen med tilbehør for hunder kun priser tilgjengelig for det engelske markedet. Vi vil oppdatere artikkelen med priser for Portugal etter hvert som de blir tilgjengelige.

Les mer