Nye Hyundai i20 kommer til Portugal i slutten av måneden

Anonim

Avslørt for omtrent ni måneder siden nye Hyundai i20 er i ferd med å nå det nasjonale markedet — det skjer i slutten av denne måneden november — og er allerede tilgjengelig for forhåndssalg.

Det sørkoreanske merket har ennå ikke kommet med den endelige strukturen for utvalget til den nye generasjonen SUV, men fra det vi allerede vet, vil det inkludere 84hk 1.2 MPi og 100hk 1.0 T-GDI.

Han bekreftet også at hans nye nyttekjøretøy vil ha 14 farger, med mulighet for å velge "Totone"-lakken i Style+-versjonen og velge et tofarget karosseri med taket i fargen "Phantom Black".

Hyundai i20

Når det gjelder utstyr, presenterer Hyundai i20 seg, slik vi allerede hadde avansert da den ble avslørt, med assistansesystemer som førerutmattelsesvarsling, kjørefeltvedlikehold eller autonom nødbremsing.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Når det gjelder tilkobling, i tillegg til det 10,25" digitale instrumentpanelet og den 10,25" sentralskjermen, gjør den nye i20 sin debut i segmentet for trådløs sammenkobling av Apple CarPlay og Android Auto-systemene.

Den eneste avanserte prisen for Hyundai i20

Den nye Hyundai i20 er nå tilgjengelig på forhåndsbestilling, med en eksklusiv lanseringspris fra 14 540 euro (gyldig til 31. desember), så lenge den er ledsaget av Cetelem-finansiering. I tillegg tilbyr det sørkoreanske merket en ekstra verdi på 1250 euro i bytte for et annet kjøretøy.

Når det gjelder garantien er denne fastsatt til 7 år uten kilometergrense, hvortil kommer 7 års reisehjelp og gratis årlige kontroller.

Hyundai i20

Les mer