Goodwood Festival of Speed 2019 eksklusive bilder

Anonim

Vi har hatt en konstant tilstedeværelse de siste årene på Goodwood Festival of Speed, og dette året var intet unntak. Vi er tilbake på Lord March-eiendommen, hvor årets fremragende merke er Aston Martin, som feirer 70-årsjubileet for sitt første løp på Goodwood og 60 år siden vant World Sportscar Championship i 1959.

Årsakene til interessen stopper ikke der. Goodwood Festival of Speed lever opp til tradisjonen og har en unik atmosfære, og klarer å samle et utrolig antall maskiner fra alle tidsepoker, inkludert noen som er absolutte nyheter.

Goodwood Hillclimb er fortsatt et av festivalens høydepunkter, der maskinene – gamle, ikke så gamle, nye, landevei og racing – vi beundrer reise de 1,86 km med rampe – den raskeste stigningen noensinne som har funnet sted i år:

Goodwood Festival of Speed 2019
Aston Martin var det fremhevede merket i år på Goodwood Festival of Speed, og som "tradisjonsbefaling" inntok det hovedrollen ved inngangen til festivalen, med en sprudlende skulptur laget av Gerry Judah.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Hva så vi der? Gjennom linsen til John Faustino , gir vi deg et lite, men betydelig utvalg av handlingen som fant sted på Goodwood Festival of Speed.

Goodwood Festival of Speed 2019

Les mer