UTSOLGT i første runde av C1 Academy Razão Automóvel

Kartódromo Internacional de Palmela var den valgte etappen for den første runden av C1 Academy Car Ledger . En runde der de 80 ledige plassene til de fire kvalifiseringsetappene var utsolgt.

Martim Fidalgo, Hélder Gomes, Alexandre Gouveia og Gonçalo Raminhos var de fire kandidatene som ble valgt ut. Inne på banen ble løpene holdt på hundredels sekund, med flere ryttere som viste konsistens og holdt kvalifiseringen åpen til siste runde.

Sjekk ut de beste bildene her:

For å sikre at alle førere ble garantert like omstendigheter på banen, ble alle kandidater forhåndsveid og gokart byttet ut i andre runde av hvert heat. Resultat? Selv om bare fire førere var kvalifisert, var den generelle følelsen av tilfredshet og moro typisk for en løpshelg.

Nå er C1 Academy Razão Automóvel på vei til Cabo do Mundo kartingbane i Perafita (Matosinhos), 1. februar, for det andre utvalget av finalister til den store finalen: en sesong i C1 Learn & Drive Trophy med alt betalt i Razão Automóvel.

Abonner på vårt nyhetsbrev

15. februar er vi kl Battle Karting og 29. februar i Évora Kartingbane . Påmeldingen er praktisk talt utsolgt, garanter din plass på: https://c1academy.pt/