Subaru Forester er endelig utgitt av japansk merke

Anonim

Endelig... Det var vanskelig å se de offisielle linjene til den nye Subaru Forester.

Vi hadde allerede vist deg noen uoffisielle bilder av den nye generasjonen Forester, du kan se dem her og her. Og alle som har sett disse bildene vil ikke bli for overrasket over de offisielle bildene vi bringer i dag. Den store nyheten i denne nyheten går til interiøret, som frem til i dag var ukjent for hele verdenspressen. I hvert fall for oss...

Subaru Forester er endelig utgitt av japansk merke 13243_1

Men som vi kan se, skiller interiøret seg lite eller ingenting fra interiøret i nye Subaru Impreza, bortsett fra noen få aluminiumsdetaljer under midtkonsollen. Som vi sa før, vil den nye Forester være større enn forgjengeren, og måler 4,59 m i lengde, 1,79 m i bredde, 1,69 m i høyde og 2,64 m i akselavstand. Bagasjerommet blir selvfølgelig også større, med ytterligere 55 liters plass (505 liter).

Denne nye Subaru Forester kommer i salg i Japan i dag, 13. november, men det ser ut til at våre gjetninger var de riktige. Under panseret er det to bensinmotorer tilgjengelig: en 2,0 liters med 146 hk og en 2,0 liters twin-scroll turbo med 276 hk. Sistnevnte kommer eksklusivt koblet til en automatisk girkasse.

Subaru Forester er endelig utgitt av japansk merke 13243_2

Vi vet ikke hvilke motorer som vil lanseres i Europa og mye mindre i Portugal, men vi vet at det for det nordamerikanske markedet loves en 2,5 liter med 170 hk koblet til en 6-trinns manuell girkasse eller en CVT, og en 2,0 liter direkte innsprøytning klar til å levere 250 hk effekt.

Den nye generasjonen av Subaru Forester får verdensdebut på Los Angeles Motor Show og bildene du ser her viser modellene som vil bli presentert i USAs nest mest folkerike by.

Subaru Forester er endelig utgitt av japansk merke 13243_3
Subaru Forester er endelig utgitt av japansk merke 13243_4
Subaru Forester er endelig utgitt av japansk merke 13243_5
Subaru Forester er endelig utgitt av japansk merke 13243_6
Subaru Forester er endelig utgitt av japansk merke 13243_7

Tekst: Tiago Luís

Les mer