Farvel til tre dører i SEAT Leon og Mii

Anonim

Det er ikke å nekte for det: Det er færre og færre forslag om tre dører på bilmarkedet!

Når det gjelder Volkswagen-gruppen, er SETE tilhører, er det allerede få volummodeller igjen, med denne konfigurasjonen, som Skoda Citigo og Volkswagen Beetle. Siden begge er i tide — Skoda forbereder snart en ny generasjon som bare vil ha fem dører, mens Beetle allerede har kunngjort sin død.

Når det gjelder SEAT, er beslutningen om å avslutte de tre siste dørene som den fortsatt hadde i sin portefølje og som var basert på Leon og Mii, allerede bekreftet, etter å ha blitt tatt basert på den lave etterspørselen som disse versjonene har i dag.

SEAT Mii 3 porter
3-Port Seat Mii er en forsvinnende versjon

I det spesifikke tilfellet med Leon, som forresten ikke lenger er tilgjengelig i merkets konfigurator i Portugal (du kan bare velge femdørs), vil den fortsatt selges frem til neste generasjon kommer, planlagt. for 2019.

Abonner på vår Youtube-kanal.

Utryddelse?

De nevnte modellene er imidlertid bare to til av mange modeller som ikke lenger eller vil ha tredørs karosseri – Range Rover Evoque, Peugeot 208, Kia Ceed, Opel Corsa og Audi A1 er andre nyere eksempler.

De neste generasjonene av Volkswagen Golf, Audi A3 og BMW 1-serie vil også klare seg uten dette karosseriet, med ankomsten av nye generasjoner.

Les mer