Lamborghini Huracán Performante Spyder. Enda mer visceral enn coupéen?

Anonim

Lamborghini Huracán Performante hadde allerede gjort et sterkt inntrykk i fjor da den ble presentert i samme salong i coupé-format. I noen måneder var han til og med raskest i "Green Inferno", helt til Porsche 911 GT2 RS slo ham i fem sekunder, med en kanontid på 6min og 47s.

Lamborghini kunngjør identiske numre for både Coupé og Spyder. 5,2-liters V10 yter 640 hk ved 8000 o/min og 600 Nm ved 6500 o/min, samtidig som den beholder firehjulsdrift, sjutrinns dobbelclutch girkasse, utviklet fjæring og forbedret elektronisk stabilitetskontroll.

Det aerodynamiske apparatet er like likt i de to kroppene, med Lamborghini Huracán Performante Spyder som inneholder flere aktive aerodynamiske vedheng, som er i stand til å variere nedkraften avhengig av pilotens behov... piloten!

Lamborghini Huracán Performante Spyder

Ingen tak legger til pounds

Mangelen på et tak tvang imidlertid forsterkninger, noe som straffet Spyders vekt med 125 kilo i forhold til kupéen - noe som økte tørrvekten til 1507 kg, hvorav 57 % på bakakselen.

Den ekstra ballasten påvirker ytelsen: 100 km/t er fullført på 3,1 s (2,9 s for Coupé), og 200 km/t på 9,3 s, mer 0,4 s enn Coupé.

Likevel klarer Performante Spyder å være lettere enn den "normale" Spyderen med 35 kg, takket være bruken av komponenter i smidde kompositter (Forged Composites), som ikke bare gjør det mulig å fjerne vekt, men også garantere en distinkt finish.

Lamborghini Huracán Performante Spyder

Den særegne overflaten av smidd karbon (Forged Composites) i forgrunnen

Det er forresten også viktig å nevne at taket trekkes inn på bare 17 sekunder, inkludert i bevegelse, så lenge som i hastigheter på opptil 50 km/t. Med bakvinduet har også et uavhengig elektrisk system, som gjør at den kan senkes.

Tilgjengelig nå i sommer

Lamborghini Huracán Performante Spyder skal begynne å bli levert til de første kundene neste sommer, med veiledende priser, for Europa, fra 219 585 euro.

Lamborghini Huracán Performante Spyder

Abonner på vår YouTube-kanal , og følg videoene med nyhetene og det beste fra Geneva Motor Show 2018.

Les mer