MINI Clubman All4 Scrambler: klar for eventyr

Anonim

Basert på den nye MINI Clubman ALL4 firehjulsdriften, tar dette radikale konseptet «all-road»-konseptet til det ekstreme.

Den italienske avdelingen av MINI benyttet seg av motormessen i Torino for å presentere sin nyeste prototype, MINI Clubman All4 Scrambler. Inspirert av BMW R nineT Scrambler (en tohjulsmodell som kan sees på bildene), fremhever denne prototypen off-road-egenskapene til den britiske modellen og er forberedt på å overvinne de tøffeste sporene med stil.

På utsiden ble MINI Clubman All4 Scrambler malt i matt grå, som merket ga tilnavnet "Midnight ALL4 Frozen Grey". I tillegg til firehjulsdriftssystemet har denne modellen nye støtfangere, høyere fjæring, ekstra bagasjestøtte på taket og frontlykter som er typiske for 60-tallets rallybiler foran. Jobben ville ikke vært komplett uten nye terrengdekk og lettmetallfelger som matcher.

SE OGSÅ: MINI sidestiller familiesalong

Innvendig har den britiske modellen fått et mer luksuriøst utseende takket være Nappa- og Alcantara-skinntrekk. Selv om det sikkert vil være flere interesserte, er det ikke sannsynlig at MINI Clubman All4 Scrambler når produksjonslinjer. Foreløpig vil prototypen være utstilt på Torino Motor Show frem til søndag 12. juni.

MINI Clubman All4 Scrambler: klar for eventyr 15113_1
MINI Clubman All4 Scrambler: klar for eventyr 15113_2

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Les mer